CHP İmralı sürecini masaya yatıracak

CHP, DEM Parti Heyeti ile Görüşme Yolunu Tartışacak

MEHTAP GÖKDEMİR/ANKARA- Özel, bu konuda partisinin izleyeceği yol haritasını kurmaylarıyla masaya yatıracak. Sürece temkinli yaklaşan CHP’de, DEM Parti heyetinin AK Parti’de görüşeceği ismin Grup Başkanı Abdullah Güler olması soru işareti yarattı.

CHP’li kurmaylar, DEM Parti heyetinin diğer partilerde Genel Başkan düzeyinde kabul edildiğine dikkat çekerek, “Heyet genel başkanlarla görüşüyor ise niye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile görüşülmüyor. Erdoğan İmralı’ya giden heyetle neden fotoğraf vermiyor? Bu bizim için önemli bir soru işareti. Erdoğan da bu konuda inisiyatif almalı. İşin içine girmeli, fotoğraf karesinde yer almalı” görüşünü dile getirdiler.

DEM Parti heyetinin, Grup Başkanı Güler başkanlığındaki AK Parti heyeti ile görüşeceğinin netleşmesi sonrası kulislere, “Özgür Özel yerine DEM heyetiyle CHP’den bir heyet görüşebilir” iddiası yansıdı. Partili kaynaklar ise iddiaya ilişkin Milliyet’e, “Bu konuda bir karar alınmadı” bilgisini verdiler.

Related Posts

THY ve Rolls-Royce’tan iş birliği

Uçak bakım ve onarım sektörünün öncü şirketlerinden Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, önde gelen uçak motoru üreticisi Rolls-Royce’un en büyük motor bakım merkezlerinden birini İstanbul Havalimanı’na kurmak için anlaşma imzaladı.

Sultangazi Kent Ormanı alevler içinde kaldı!

Sultangazi Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanı’nda çıkan yangına, karadan ve havadan müdahale ediliyor.

MHP’den 5 gün sonra Türkeş’in kızına cevap

Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’in şoförü ve korumasına 3 Mayıs Türkçüler Günü’nde Ülkü Ocaklı bir grup tarafından saldırı gerçekleşmişti. Olayla ilgili 5 gün sonra açıklama yapan MHP, hem Türkeş’in kızına hem de İYİ Parti’ye sert sözlerle yüklendi.

2024’te trafik kazalarında 6 bin 352 kişi hayatını kaybetti

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kara yolu ağında 2024 yılında 1 milyon 444 bin 27 trafik kazası meydana geldiğini, bu kazalarda 6 bin 352 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Hindistan ve Pakistan arasındaki son durum

Hindistan ordusu, Pakistan’ın Keşmir bölgesine saldırılar düzenledi. En az 26 kişinin öldüğü çatışmalarda beş Hindistan savaş uçağı düşürüldü. İki ülke ordularını savaşa hazırlarken, uluslararası toplum tarafları itidale çağırdı.

Son dakika… Asya karıştı! Hindistan Pakistan’ı füzelerle vurdu

Son dakika haberine göre; Pakistan Askeri Sözcüsü “Hindistan 3 farklı noktadan Pakistan’a saldırı düzenledi” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir