Ata’nın 105 yıl önce İzmit’te gerçekleştirdiği ilk toplantıya özel davet

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı, İzmit’in gurur dolu hikayesinin anlatıldığı “Cumhuriyet’in İlk Durağı İzmit” belgeselinin galası için davetiyeleri ulaştırmaya devam ediyor.

Başkan Hürriyet, bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, CHP Grup Başkanvekilleri, Ankara Milletvekili Murat Emir ve İstanbul Milletvekili Gökhan Günaydın, CHP Parti Meclisi Üyesi Selin Sayek Böke, Kocaeli Milletvekilleri Nail Çiler, Muhip Kanko ve İstanbul Milletvekili Doğan Demir’i ziyaret etti.

16 Ocak Perşembe günü saat 16.30’da Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenecek gale Başkan Hürriyet, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve tüm vatandaşları Atatürk’ün İzmit’teki ilk basın toplantısının 105. yıl dönümünde gerçekleşecek “Cumhuriyet’in İlk Durağı İzmit” belgeselinin galasına davet etti.

Related Posts

Hindistan ordusu: Pakistan dün gece sınır hattı boyunca topçu ateşini sürdürdü

Hindistan ordusu, Pakistan ordusunun dün gece iki ülke arasındaki fiili sınır Kontrol Hattı’nda (LoC) hafif silah ve topçu ateşini sürdürdüğünü bildirdi.

İmamoğlu’nun diplomasını iptal eden İstanbul Üniversitesi, AKP’li Tevfik Göksu’yu ağırladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun diplomasını iptal eden İstanbul Üniversitesi, bu kez AKP’li Tevfik Göksu’yu ağırlayarak tarafsızlık tartışmalarını yeniden alevlendirdi.

Zehirle gelen umut! Bilim insanlarını şaşırttı, 650’den fazla kez ısırıldı! ‘Yıllardır bunu bekliyordum, harika bir duygu’

Yılan sokmaları her yıl dünya genelinde on binlerce can alıyor, yüz binlercesini ise sakat bırakıyor. Ancak Amerika Birleşik Devletleri’ndeki sıra dışı bir adam, kendisini defalarca zehirli yılanlara ısırtarak insanlık için devrimsel bir panzehirin önünü açtı.

Nihat Kahveci’nin çocuklarına yaklaşması yasaklandı

Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, eski milli futbolcu Nihat Kahveci’nin çocuklarına yaklaşmasını yasakladı. Kahveci’nin eski eşi Pınar Kaşgören’in başvurusu üzerine verilen kararda, Kahveci’nin çocuklara 500 metreden fazla yaklaşmamasına hükmedildi.

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Dışişleri Bakanı Fidan’ın Varşova ziyareti: Türkiye’nin AB’den güvenlik beklentileri neler?

Drift yapan sürücünün otomobiline tabure fırlattı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir esnaf, cadde üzerinde drift atan sürücünün otomobiline tabure fırlattı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir