AKP’nin cami imamı İl Başkanı’ndan Erdoğan’a peygamber benzetmesi

Ömer İleri, Diyarbakır AK Parti İl Başkanlığına Seçildi

Diyarbakır AK Parti İl Başkanlığı 8. Olağan Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. Kongrede, mevcut İl Başkanı Raşit Ocak’ın aday gösterilmemesiyle Sur ilçesindeki Nebi Camii İmamı Ömer İleri, tek aday olarak seçilerek yeni İl Başkanı oldu.

İleri, kongrede yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Nuh Peygamber benzetmesinde bulunarak, “Hep beraber o bayrakları yukarıya taşıyacağız. Umutluyuz. Gençlerimizi, kardeşlerimizi gördükçe inşallah hiçbir şüphemiz olmayacak. Hele geminin kaptanı Nuh ise, hiçbir endişeye kapılmayacağız” sözlerine yer verdi. Bu benzetme, Erdoğan’a duyulan güven ve umudu ifade eden anlamlı bir mesaj olarak dikkat çekti.

İleri’nin konuşmasından satır başları:

“Şehrimize teşrif eden ümmetin umudu, mazlumların hamisi, özgür dünyanın güçlü sesi, Cumhurbaşkanımız, liderimiz, Recep Tayyip Erdoğan’a hoş geldiniz diyorum. Şeref verdiniz. Kongremizde bizi yalnız bırakmayan genel başkan yardımcılarımıza, MYK üyelerimize, bakanlarımıza, hoş geldiniz diyorum. Hep beraber o bayrakları yukarıya taşıyacağız. Umutluyuz. Gençlerimizi, kardeşlerimizi gördükçe inşallah hiçbir şüphemiz olmayacak hele geminin kaptanı Nuh ise, hiçbir endişeye kapılmayacağız. Hep beraber bildiğimiz doğru yolda kararlı adımlarımızla yürüyeceğiz.”

Related Posts

THY ve Rolls-Royce’tan iş birliği

Uçak bakım ve onarım sektörünün öncü şirketlerinden Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, önde gelen uçak motoru üreticisi Rolls-Royce’un en büyük motor bakım merkezlerinden birini İstanbul Havalimanı’na kurmak için anlaşma imzaladı.

Sultangazi Kent Ormanı alevler içinde kaldı!

Sultangazi Hacı Bektaş-ı Veli Kent Ormanı’nda çıkan yangına, karadan ve havadan müdahale ediliyor.

MHP’den 5 gün sonra Türkeş’in kızına cevap

Alparslan Türkeş’in kızı Ayyüce Türkeş’in şoförü ve korumasına 3 Mayıs Türkçüler Günü’nde Ülkü Ocaklı bir grup tarafından saldırı gerçekleşmişti. Olayla ilgili 5 gün sonra açıklama yapan MHP, hem Türkeş’in kızına hem de İYİ Parti’ye sert sözlerle yüklendi.

2024’te trafik kazalarında 6 bin 352 kişi hayatını kaybetti

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), kara yolu ağında 2024 yılında 1 milyon 444 bin 27 trafik kazası meydana geldiğini, bu kazalarda 6 bin 352 kişinin yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Hindistan ve Pakistan arasındaki son durum

Hindistan ordusu, Pakistan’ın Keşmir bölgesine saldırılar düzenledi. En az 26 kişinin öldüğü çatışmalarda beş Hindistan savaş uçağı düşürüldü. İki ülke ordularını savaşa hazırlarken, uluslararası toplum tarafları itidale çağırdı.

Son dakika… Asya karıştı! Hindistan Pakistan’ı füzelerle vurdu

Son dakika haberine göre; Pakistan Askeri Sözcüsü “Hindistan 3 farklı noktadan Pakistan’a saldırı düzenledi” açıklamasını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir