Katliam Yasası cesaret veriyor! Ankara’da köpekleri tüfekle öldürdüler

AKP ve MHP oylarıyla Meclis’ten geçen katliam yasasının ardından birçok şehirde hayvanlar katlediyor. En son olarak Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde boş bir arazide tüfekle öldürülmüş 4 köpek bulundu. Boş arazide yaşayan sokak köpeklerini beslemek için bölgeye giden yurttaşlar, köpeklerin tüfekle vurularak öldürüldüğünü görünce polise haber verdi. Yaralı olan bir köpek ise veterinere götürüldü. Bölgede incelemelerde bulunan polis ekipleri şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

“KÖPEKLER SALDIRGAN DEĞİLLERDİ, İNSANDAN KORKAN KÖPEKLERDİ”

Köpeklerin sabah saatlerinde bulunduğunu ifade eden Tuğba Zümbül, “Özellikle bu bölgeyi besleyen 2 arkadaş var. Dün gece zaten silah sesleri duymuşlar ama onlar anlamamış ne olduğunu. Şu an burada bir katil var. Duracak gibi görünmüyor. Çünkü biz aşağıda diğer köpeklere bakarken yukarıda 1 köpek daha vurulmuş. Şu an buralarda bir katil dolaşıyor.” ifadelerini kullandı.

Ne yapacaklarını bilmediklerini ve daha önce bölgede böyle bir olayın yaşanmadığını söyleyen Zümbül, “Dünden beri köpekler vuruluyor. Şu an 4 tane, 1 tanesi de klinikte can çekişiyor. Vurulan 5 tane köpek var. Burada 20’ye yakın köpek vardı; hangisi ölü, hangisi değil bilemiyoruz. Zaten beslediğimiz köpekler saldırgan köpekler değil, insandan korkan köpeklerdi.” sözlerini sarf etti.

Related Posts

Ankara Valiliği’nden son dakika ‘Risk çok yüksek’ alarmı: 21.00’e kadar evden çıkmayın

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sarı kod uyarısının ardından vatandaşları bilgilendirdi. Kentte bugün akşam saatlerine kadar gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Valilik, ani sel, su baskını ve yıldırım risklerine karşı önemli güvenlik uyarılarında bulundu.

ABD’de İngiliz iş insanı casusluk suçlamasıyla tutuklandı: Çin’e askeri teknoloji kaçırmakla suçlanıyor

ABD’de İngiliz iş insanı casusluk suçlamasıyla tutuklandı: Çin’e askeri teknoloji kaçırmakla suçlanıyor

Yürüyüşe ateşle saldırdı: 8 kişi yaralandı

ABD’nin Boulder kentinde Gazze’deki İsrailli rehineleri anmak için düzenlenen gösteriye yapılan saldırıda sekiz kişi yaralandı. “Filistin’e özgürlük” diye bağıran bir saldırgan el yapımı patlayıcılarla kalabalığı hedef aldı. FBI saldırıyı terör eylemi olarak soruşturuyor.

Kılıçdaroğlu geri dönecek mi? 7 kişilik kayyum listesi iddiası

CHP’nin 38. Kurultayı’nın iptal davasının 30 Haziran’a ertelenmesinin ardından gözler eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na çevrilmişti. Kılıçdaroğlu, “kayyum olarak döneceği” iddialarına yanıt vermezken gazeteci Abdulkadir Selvi’den dikkat çeken bir iddia geldi.

Dijital Dünyada Gücünüzü Artırın: Kaliteli Backlink ile Başarıya Ulaşın

Günümüzde dijital dünyada varlık göstermek ve rekabetçi bir konuma ulaşmak her zamankinden daha zor. Arama motorlarında üst sıralarda yer almak, daha fazla organik ziyaretçi elde etmek ve…

CHP’li Burhanettin Bulut’tan ‘1 milyon dolar’ iddiasına sert yanıt: ‘Bu çamuru bana bulaştıramayacaklar!’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Aziz İhsan Aktaş’ın kendisine 1 milyon dolar verdiği iddiasına tepki gösterdi. Bulut, yalanladığı iddiayı ortaya atan ve yayınlayan herkes hakkında hukuki süreç başlatacağını açıkladı.