TEGV’den 30’uncu yılında Anıtkabir ziyareti

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı 30. Yılını Anıtkabir’de Kutladı

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla yola çıkan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Cumhuriyetin ilke ve değerlerine sahip, çağdaş nesillerin yetişmesi için ülke genelinde çocuklara nitelikli eğitim desteği sunmaya devam ediyor. Vakıf, 30. yılını Anıtkabir ziyareti ile kutladı.

TEGV Anıtkabir’de Çocuklarla Buluştu

TEGV ailesi, 16 Nisan’da Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bir araya geldi. Anıtkabir’e yapılan ziyarette TEGV’in mütevellileri, yönetim kurulu üyeleri, çalışanları, çocukları ve gönüllüleri bir araya geldi. Çocuklarla birlikte resmi tören de düzenlendi. Ziyarette, Atatürk ve silah arkadaşlarına minnet ve şükranlar sunuldu.

TEGV Heyeti, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak duygularını paylaştı. Yönetim Kurulu Başkanı M. Özalp Birol, deftere TEGV’in 30. yılında onur ve mutlulukla huzur bulduklarını belirten sözler yazdı. Vakıf, “Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” ilkesiyle yola çıkarak Türkiye’nin en büyük sivil toplum hareketlerinden birini başlattıklarını vurguladı.

Anıtkabir ziyareti ve törenin ardından TEGV Heyeti, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek geziyi tamamladı. Yazılan yazı okunduktan sonra tören sona erdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Caz müzisyeni Gregory Privat, İstanbul’da müzikseverlerle buluştu

Caz müzisyeni Gregory Privat, İstanbul’da müzikseverlerle buluştu

YKS sona erdi: Öğrenciler soruları yorumladı!

YKS’nin ikinci oturumu AYT sona erdi. Adayların çoğu matematikte zorlandığını söylerken, bazıları sürenin yeterli olduğunu, bazıları ise zaman yönetiminde sıkıntı yaşadığını belirtti. Kimi sınavı kolay bulurken, kimine göre sorular oldukça zorluydu.

YKS soru kitapçıklarının sınav merkezlerine sevkiyatı başladı

YKS soru kitapçıklarının sınav merkezlerine sevkiyatı başladı

Sen, Ben, Lenin Filmi Akçakoca’da ilhamıyla buluştu: Filmin galasında Lenin Heykeli sergileniyor

Sen, Ben, Lenin Filmi Akçakoca’da ilhamıyla buluştu: Filmin galasında Lenin Heykeli sergileniyor

Fordo Nükleer Tesisi nerede, yerin kaç metre altında? İran’ın yerin metrelerce altına gizlediği bir tesis!

İran’ın nükleer programının en gizli ve en iyi korunan merkezi Fordo Nükleer Tesisi, dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Tahran’a 160 kilometre mesafede, Kum şehrinin kuzeyindeki dağlık bir bölgede yer alan bu yer altı tesisi, yerin derinliklerinde inşa edilmiş bir kale gibi korunuyor. Eski bir Devrim Muhafızları üssüne kurulan Fordo, uranyum zenginleştirme faaliyetleriyle uluslararası toplumun dikkatini çekiyor. İsrail’in 13 Haziran 2025’teki hava saldırılarında hedef alındığı iddia edilen tesis, sadece ABD’nin “bunker buster” bombalarıyla yok edilebilecek kadar derin ve güçlendirilmiş. Peki, Fordo Nükleer Tesisi nerede? Fordo Nükleer Tesisi yerin kaç metre altında?

2025 YÖKDİL/2 geç başvuru ne zaman? YÖKDİL ücreti ne kadar?

Yılın ikinci Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2025-YÖKDİL/2) için başvuru süreci sona erdi. Peki, 2025 YÖKDİL/2 geç başvuru ne zaman? YÖKDİL ücreti ne kadar?