Samsun’da heyelan: Anne kurtarıldı, 2’si çocuk 3 kişi hastanede

Samsun’da Heyelan Faciası: Anne Kurtarıldı, Baba ve İki Çocuk Da Hastaneye Kaldırıldı

Samsun’un Canik ilçesinde meydana gelen heyelan felaketi, Samsun-Ordu yolunda gerçekleşti. Dağdan kopan toprak ve dev kaya parçaları, yol kenarındaki bir alışveriş merkezinin yanındaki akaryakıt istasyonunun araç yıkama bölümüne düştü.

Olay sırasında araç yıkama bölümünde bulunan bir aile, göçük altında kaldı. Anne yaralı ve bilinci açık bir şekilde hastaneye kaldırılırken, baba ve iki çocuk ise arama kurtarma ekipleri tarafından çalışmalar sonucunda hastaneye sevk edildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, baba ve çocukların da tedavi altına alındığını belirtirken, sağlık durumlarıyla ilgili detaylı bilginin daha sonra verileceğini ifade etti.

Vali Tavlı, arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını ve göçük altında kimsenin kalmadığını duyurdu.

Related Posts

Ankara’da 12 Yıl Sonra Cinayet Aydınlatıldı

2013’teki cinayetle ilgili 4 şüpheli hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talep edildi.

Taraftarlardan Osimhen için çirkin pankart: Bu kulüpte…

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Osimhen, Napoli taraftarları tarafından saygısız bir pankartla hedef alındı. Açılan pankartta, ”Osimhen, cehalet her zaman senin hayatında hüküm sürecek. Sefil! Bu kulüpte Maradona’nın oynadığını asla unutma!” sözleri kullanıldı. Bu pankart sosyal medyada oldukça tepki çekti.

Buraya gitmeden önce bir daha düşünün… Ölüm Vadisi’nde ‘ölüm’ sıcaklığı

ABD’nin California eyaletindeki Ölüm Vadisi’nde sıcaklık 46°C’ye ulaştı; yetkililer ziyaretçileri uyarı tabelalarıyla bilgilendiriyor.

TİKA’dan Bosna Hersek’te Arıcılara Destek

TİKA, Bosna Hersek’te 100 arıcıya 400 kovan ve arıcılık eğitimi sağladı. Kırsal kalkınmaya katkı.

Çeşme’de Şezlong Tartışması Cinayete Dönüştü

Şezlong yüzünden çıkan kavgada bir güvenlik görevlisi baltayla öldürüldü, zanlı tutuklandı.

Fırat Nehri’nde erkek cesedi bulundu

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde Fırat Nehri’nde erkek cesedi bulundu. Kimliği belirlenemeyen ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.