Related Posts

’80 yıldır böylesi görülmedi’ Avrupa alarmda: Şimdi de Fransa’da zorunlu askerlik hazırlığı

ABD Başkanı Donald Trump’ın savunma ve güvenlik alanında yalnız bıraktığı Avrupa, zorunlu askerliği tartışıyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa’nın özgürlüğünün İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana hiç olmadığı kadar “büyük bir tehditle” karşı karşıya olduğu uyarısında bulunarak savunma harcamalarında büyük bir artış planladığını açıkladı.

CHP’nin yeni miting adresi belli oldu

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingleri kapsamında yeni adresi İstanbul’un Kartal ilçesi oldu. Yurttaşlar Kartal Meydanı Atatürk Anıtı’nda toplanacak.

Şara Bakü’ye gitti… Azerbaycan gazı Türkiye’den Suriye’ye akacak

SURİYE Devlet Başkanı Ahmed Şara, Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

Trump tarih verdi: AB ve Meksika hedefte

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren Avrupa Birliğine ve Meksika’ya %30 ek gümrük vergisi uygulayacaklarını açıkladı.

O paylaşımı apar topar sildi… Erdoğan’ın başdanışmanının ‘Bakan Ersoy’ eleştirisi ortalığı karıştırmıştı: AKP’li Mehmet Metiner’den önce destek, sonra geri adım!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a sözleri ortalığı karıştırırken, Saral’a destek çıkan Mehmet Metiner attığı tweeti apar topar sildi.

‘Gazze’de soykırım yapılıyor’ diyen BM raportörüne ABD’den yaptırım

‘Gazze’de soykırım yapılıyor’ diyen BM raportörüne ABD’den yaptırım