Otomobiliyle makas atıp trafiği birbirine kattı: O anlar kamerada

Bursa-İzmir Karayolunda Tehlikeli Makas Atma Anı Kamerada

Bursa-İzmir kara yolunda, sürücüsünün kontrolsüz bir şekilde makas atan 16 JA 561 plakalı otomobil, diğer araçların arasından tehlikeli bir biçimde geçti. Diğer sürücülerin ani fren yapmasıyla olası bir kazanın önüne geçilirken, bu riskli manzaralar başka bir aracın kamerasına yansıdı.

Polis ekipleri, trafiği tehlikeye atan sürücüyü yakalamak için çalışma başlatırken, olayın görüntülerine göre sürücünün yakalanmasının önemine vurgu yapıldı.

Related Posts

CHP’nin olmazsa olmazı: Terörsüz Türkiye komisyonu bilmecesi

TBMM’de kurulacak Terörsüz Türkiye Komisyonu için parti sözcüsü Deniz Yücel, “Kendi önerdiğimiz komisyona girmeyecek hâlimiz yok” derken, MYK toplantısından “Nitelikli çoğunluk ya da eşit temsil olmazsa komisyona üye vermeyeceğiz” kararı çıktı.

Orman yangınlarında son durum: Karabük’te yeni yangın başladı, Harmancık’ta alevler yeniden yükseldi

Karabük’te 23 Temmuz’da başlayan yangına müdahale devam ederken, dün akşam saatlerinde merkeze bağlı Kahyalar köyünde yeni bir yangın çıktı. Bölgede bazı mahalleler boşaltıldı. Bursa Orhaneli’den Harmancık’a ilerleyen ve etkisini artıran yangına ise yüzlerce araç ve binden fazla personelle müdahale sürüyor.

Vezirköprü’de 5 Bin Kök Kenevir Ele Geçirildi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, kenevir ekimi yapan 2 kişi gözaltına alındı.

Eğlenceli Bilgi Labirenti Konya’da

Konya’daki bilgi labirenti, katılımcılara eğlenirken öğrenme fırsatı sunuyor.

Mustafa Bozbey’den yangın çıkışı: ‘6 farklı bölgede bir anda başlamış olması düşündürücü’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Orhaneli-Harmancık ilçeleri arasında devam eden yangının söndürülmesi için sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Harmancık’taki yangının 6 farklı bölgede bir anda başlamış olmasının düşündürücü olduğunu belirtti.

Babasının izinde: Ömer Kutluay şov yaptı

Kuzey Makedonya’da düzenlenen 2025 Avrupa Gençlik Olimpik Festivali’ne katılan 16 Yaş Altı Basketbol Erkek Milli Takımımız, önceki gün oynanan final maçında Fransa’yı 91-73 yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Real Madrid’de oynayan Ömer Kutluay ise performansıyla turnuvanın liderliğini kaptı.