AKP’de partiden ayrılana davet yok

T24 Haber Merkezi

AKP pazar günü 8. Olağan Kongre’ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Kongre için CHP, MHP, İyi Parti, BBP, HÜDAPAR, Yeniden Refah, DSP, Saadet ve Vatan Partisi’ne davet gönderildi. Ancak DEM ile birlikte AKP’den ayrılanların kurduğu DEVA ve Gelecek’e davetiye gönderilmedi.

Kongreye ilişkin olarak konuşan Adalet ve Kalkınma  Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Erkan Kandemir, şu bilgileri aktardı:

“88 ülkeden 95 büyükelçi, 13 ülkeden 28 siyasi parti temsilcisi katılım için geri bildirim gönderdi. Kongremize 127 yerli ve yabancı sivil toplum kuruluşu katılacak. Şehit aileleri, gaziler ve özel gereksinimli bireyler ile temsilcileri kongremizde olacak. Türkiye’nin bütün renklerini temsil anlamında göreceğiz.”

Öte yandan Erkan Kandemir, CHP’nin erken seçim çağrısına yönelik soruları da şöyle cevapladı:

“Millet gündemine girerse bizim gündemimize girer, milletin gündeminde böyle bir şey yok. Önümüze ve işimize bakıyoruz.”

 

Related Posts

AKP’li belediyeden köprülü kavşak için dudak uçuklatan rakam!

AKP yönetimindeki Konya Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde yapılacak olan Marangozlar Köprülü Kavşağı için kesenin ağzını açtı.

14 yıllık çiftin arasına ChatGPT girdi

ABD’nin Idaho eyaletinden 43 yaşındaki otomobil tamircisi Travis Tenner, başlangıçta ChatGPT’yi işini kolaylaştırmak ve İspanyolca iletişim kurmak için kullanıyordu. Ancak zamanla sohbetlerin felsefi yönü ağır bastı. Travis, yapay zekânın “farklı …

İsrail ordusu yargı kararına rağmen Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkıyor

İsrail ordusunun, İsrail Yüksek Mahkemesinin kararına rağmen işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde bulunan Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkmaya devam ettiği belirtildi.

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP açıklaması: Her yerden pis kokular geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “İşte şu anda en önemli il İstanbul. İstanbul’un ne halde olduğu ortada. Her yerden şu anda çok ciddi pis kokular geliyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zamlı maaşı belli oldu!

TÜİK’in 6 aylık enflasyonu yüzde 16,67’de kalırken, bu oranla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı temmuz itibarıyla 356.321 TL’den 411.800 TL’ye yükselecek.