Bakan Göktaş: Kadınlar, her yerde eşit bir şekilde temsil etmektedir, teşekkürler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: Kadınlar Artık Her Alanda Eşit Şekilde Temsil Ediliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye’nin her yerinde kadınların tam ve eşit bir şekilde temsil edildiğini söyledi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Bakan Göktaş, Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda düzenlenen AKP Kadın Kolları 7. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, kadınlar için yapılan devrim niteliğindeki yeniliklere vurgu yaptı.

Göktaş, geçmişte kadınların inançları ve başörtüleri nedeniyle eğitimden, istihdamdan ve temsiliyetten uzaklaştırıldığını hatırlatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu yasakları kaldırdığını ve kadınların önündeki engelleri bir bir kaldırdığını belirtti.

Bakan Göktaş, kadın haklarından bahsedenlerin başörtülü kadınların temsiliyetinden çekindiklerini ve Erdoğan’ın liderliğinde artık kadınların eşitlik içinde temsil edildiğini ifade etti. Göktaş ayrıca aile ve kadının rekabetçi olmadığını vurgulayarak, kadının güçlü olduğu ailelerin daha mutlu ve huzurlu olduğunu dile getirdi.

Göktaş, kadın milletvekili sayısının artması için çalışacaklarını ve kadınların her alanda daha fazla söz sahibi olduğunu belirtti. Aile yapısını korumanın ve kadınların güçlendirilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Göktaş, geleceğe yönelik çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Ayrıca sosyal medyanın çocuklara olumsuz etkileri olduğunu ve ailenin öneminin her geçen gün arttığını belirten Göktaş, Türkiye’nin dört bir yanında aileleri daha da güçlendirmeye yönelik çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Related Posts

Savaşın bir cephesi sanal âlemde

İRAN ve İsrail sahada balistik füzelerle çarpışırken sanal âlemde de yapay zekâ mahsulü sahte videolar ve X paylaşımlarının kıran kırana bir mücadelesi var. İsrail’in bu konuda tartışmasız üstünlüğü beklense de İran da hiç geride kalmıyor. 

İsrail’den yeni saldırı: Şiraz’daki askeri tesis vuruldu

İsrail ordusu, İran’ın Fars bölgesinde bulunan Şiraz şehrindeki bir askeri üssü vurdu. Tahran’da ise 255 kilogram ağırlığında bir bomba bulundu.

HSK kararnamesi açıklandı: İmamoğlu’nun diploma davasına bakan hakim değişti!

HSK’nin 2025 yılı Ana Kararnamesi yayımlandı. Buna göre adli yargıda 3 bin 698, idari yargıda 338 hakim ve savcının görev yeri değişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul İdare Mahkemesi’nde süren ‘diploma’ davasına bakan 5. İdare Mahkemesi Başkanı’nın da görev yeri değişti.

Meclis’i karıştıran tartışma sonra İYİ Parti’den yeni hamle

Çömez, DEM Parti Mardin Milletvekili George Aslan’ın TBMM Genel Kurulunda Türkiye’yi soykırım yapmakla suçlayan ifadeler kullandığını belirterek, bu sözlerin Meclis tutanaklarından çıkarılmasını ve Aslan’a ceza verilmesini talep etti.

İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor! Gazze’de 34 kişi daha öldü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne saldırılarında aralarında insani yardım bekleyen sivillerin de bulunduğu en az 34 kişi yaşamını yitirdi. Filistin resmi ajansı WAFA’ya göre, insani yardım almak ümidiyle Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şüheda Kavşağı …

Medvedev: Nükleer tesislere yönelik saldırılar tehlikelidir ve ikinci bir Çernobil felaketine yol açabilir

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, nükleer tesislere yönelik saldırıların oldukça tehlikeli olduğunu ve ikinci bir Çernobil felaketine yol açabileceğini belirtti.