CHP’li Mahmut Tanal’dan, Bakan Göktaş’a ‘boykot’ yanıtı: ‘Hem Belçika hem Türkiye vatandaşısınız…’

Yurttaşların başlattığı ve CHP’nin de desteğini açıkladığı 2 Nisan boykotu, iktidar kanadında büyük etki yarattı.

Bakanlar önce arka arkaya televizyon kanallarında boykot karşıtı açıklamalar yaptı, ardından bakanlar ve iktidar mensupları sosyal medya paylaşımları yapmaya başladı.

MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ: BAŞARILI OLAMAYACAKLAR

Bu isimlerden biri de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir oldu.

Göktaş, “Bizler, emeğiyle büyüyen, üretimiyle güçlenen, birliğiyle yükselen bir milletiz. Toplumsal birliği bozmayı, Türkiye’ye kaybettirmeyi amaçlayanlara karşı dimdik duruyor ve bu zihniyeti reddediyoruz” dedi.

Bakan Göktaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

“Boykot adı altında yapılan çağrı ile hedef aldıkları, alın teriyle üreten işçimiz, toprağını işleyen çiftçimiz, istihdam sağlayan girişimcimiz ve bu ülkenin refahını inşa eden tüm kesimlerdir! Türkiye’nin emeğine, kazanımlarına ve geleceğine doğrudan zarar veren bu hareket, boykot değil milli zarardır. Bizler, emeğiyle büyüyen, üretimiyle güçlenen, birliğiyle yükselen bir milletiz. Toplumsal birliği bozmayı, Türkiye’ye kaybettirmeyi amaçlayanlara karşı dimdik duruyor ve bu zihniyeti reddediyoruz. Bu ülkenin değerlerine, emeğine, büyümesine zarar vermeyi amaçlayanlar hiçbir zaman başarılı olamayacaklar.”

CHP’Lİ TANAL’DAN, BAKAN GÖKTAŞ’A YANIT

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, “Yerli ve millilik dersi veren bakana bakın! Çifte vatandaşlıkla koltuk kapıp, sonra halkı millilikle sınav ediyorsunuz” dedi.

Tanal, sosyal medya hesabından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın ekonomik boykota dair açıklamalarına tepki göstererek bir paylaşım yaptı.

Tanal, paylaştığı tweette Bakan Göktaş’ın çifte vatandaşlık durumunu hatırlatarak, “Yerli ve millilik dersi veren bakana bakın! Eşiniz ve çocuklarınızla hem Belçika hem Türkiye vatandaşısınız. Çifte vatandaşlıkla koltuk kapıp, sonra halkı millilikle sınav ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Pakistan’da Muson yağmurları doğal afete dönüştü: 72 kişi hayatını kaybetti

Pakistan’da muson yağışlarının yol açtığı sel, toprak kayması ve çatı çökmesi gibi olaylar nedeniyle yaşamını yitirenlerinin sayısının 72’ye yükseldiği kaydedildi.

Kız kardeşe abi cinneti: 14 kez bıçakladı, başını kesmeye çalıştı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde Mehmet Ateş (27), tatil için ailesinin yanına gelen üniversite öğrencisi kız kardeşi Nazife Ateş’i (18) çıkan tartışmada 14 bıçak darbesiyle öldürüp, başını kesmeye çalıştı.

AKP’li belediyeden köprülü kavşak için dudak uçuklatan rakam!

AKP yönetimindeki Konya Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde yapılacak olan Marangozlar Köprülü Kavşağı için kesenin ağzını açtı.

14 yıllık çiftin arasına ChatGPT girdi

ABD’nin Idaho eyaletinden 43 yaşındaki otomobil tamircisi Travis Tenner, başlangıçta ChatGPT’yi işini kolaylaştırmak ve İspanyolca iletişim kurmak için kullanıyordu. Ancak zamanla sohbetlerin felsefi yönü ağır bastı. Travis, yapay zekânın “farklı …

İsrail ordusu yargı kararına rağmen Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkıyor

İsrail ordusunun, İsrail Yüksek Mahkemesinin kararına rağmen işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde bulunan Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkmaya devam ettiği belirtildi.

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz