Cumhurbaşkanı adaylığını ilk ilan eden Erbakan oldu

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, moderatörlüğünü Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın yaptığı Ankara Kent Konseyi’nin ‘Söz Onda’ programında katılımcıların sorularını yanıtladı.

Erbakan bir sonraki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını belirterek şunları kaydetti:

ADAYLIĞINI DUYURDU

“Yeniden Refah Partisi bu kez kendi adayını çıkaracak. En sonuncudan başlamak gerekirse, Cumhurbaşkanı adayı olacağımı ifade etmem gerekir. Bununla ilgili hem teşkilatlarımızın hem kurmaylarımızın hem de seçmenin ciddi bir beklentisi ve talebi var. Bir de burada tabii, bir önceki seçimde biz biliyorsunuz cumhurbaşkanı adaylığından feragat ettik. İmzaların toplanma sürecinde adaylığımızdan çekildiğimizi ifade ettik. Tabii, bir defa daha, bir başka cumhurbaşkanı adayı lehine bizim seçime girmememiz siyaseten de mantıken de uygun olmayacağını düşünüyoruz. İnşallah, bu sefer Yeniden Refah Partisi kendi cumhurbaşkanı adayını gösterecek ve bu adayın da bir partinin genel başkanı olması son derece doğal” 

Related Posts

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Özgür Özel, İmamoğlu görüşmesi sonrası açıklama yapıyor

Ekipler, ‘Alkolmetreyi üfleyemiyorum’ diyerek zor anlar yaşatan alkollü sürücüye acımadı: Rekor para cezası kesildi!

Sultanbeyli’de denetimler sırasında ekipler tarafından durdurulan otomobil sürücüsü “Alkolmetreyi üfleyemiyorum” diyerek, nefesinin yetmediğini iddia etti. İsmi öğrenilemeyen sürücü, alkol kontrolünün hastanede yapılmasını isteyerek korktuğunu …

AKP’li belediye başkanının “torpil” listesine SÖZCÜ ulaştı

Aksaray’ın AKP’li eski Eskil ilçe Belediye Başkanı Necati Belgemen, halefi mevcut Belediye Başkanı Mustafa Zavlak’a belediyede işe alımlarla ilgili sert tepki gösterdi. Belgemen, AKP’li Başkan Zavlak’ın belediyeye eş, dost ve akrabalarını aldığını söyledi. AKP’li Başkanın gündeme getirdiği işe alınanların listesine SÖZCÜ ulaştı.

Netanyahu Trump’a, ‘duadan uçak’ hediye etti

Netanyahu, Trump’a B-2 bombardıman uçağı formunda özel tasarım bir mezuzah hediye etti. Bu sembolik jest, İran’a yönelik son saldırıya gönderme niteliği taşırken iki ülke arasındaki askeri iş birliğini de vurguladı.

BASKİ’ye 6.6 milyon TL ceza

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arıtılmamış kentsel atık suyu denize deşarj ettiği belirlenen BASKİ’ye, Çevre Bakanlığı tarafından 6 milyon 687 bin TL para cezası kesildi.

Adalet Bakanı’ndan flaş açıklama: İmamoğlu Adım Adım canlı yayına

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, CHP’nin “İBB’ye yönelik yargılamalar TRT’de yayımlansın” çağrısına verdiği desteğe ilişkin konuştu. Tunç, “Görüş birliği sağlanırsa takdir TBMM’nin” dedi.