İstanbul’da kentsel dönüşüm sırasında bir binada çatlaklar oluştu: Tahliye kararı

Kartal’da Kentsel Dönüşüm Çalışması Sırasında Bina Çatladı!

İstanbul’un Kartal ilçesinde, Orhantepe Mahallesi Anıl Sokak’ta devam eden kentsel dönüşüm projesi kapsamında yaşanan bir olay endişe yarattı. İnşaat çalışmaları sırasında bitişikteki bir binada çatlaklar oluştu.

Binanın Boşaltılmasına Karar Verildi

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye gelen Kartal Belediyesi ekipleri, binayı inceleme altına aldı. Yapılan incelemenin ardından, 7 katlı binada oturan vatandaşların güvenlikleri açısından tahliye edilmelerine karar verildi.

Kartal Belediyesi, binada oturan vatandaşlara eşyalarını taşımaları konusunda destek sağlarken, dairelerdeki eşyalar yük taşıma asansörleri aracılığıyla nakliye kamyonlarına taşındı.

Binanın Akıbeti Belirlenecek

Belediye ekipleri, binadan karot örnekleri alacak ve detaylı bir inceleme yapacak. Elde edilecek verilere göre, apartmanın yıkılıp yıkılmayacağına karar verileceği belirtildi. Durumun yakından takip edildiği bildirildi.

Related Posts

AKP’li belediyeden köprülü kavşak için dudak uçuklatan rakam!

AKP yönetimindeki Konya Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde yapılacak olan Marangozlar Köprülü Kavşağı için kesenin ağzını açtı.

14 yıllık çiftin arasına ChatGPT girdi

ABD’nin Idaho eyaletinden 43 yaşındaki otomobil tamircisi Travis Tenner, başlangıçta ChatGPT’yi işini kolaylaştırmak ve İspanyolca iletişim kurmak için kullanıyordu. Ancak zamanla sohbetlerin felsefi yönü ağır bastı. Travis, yapay zekânın “farklı …

İsrail ordusu yargı kararına rağmen Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkıyor

İsrail ordusunun, İsrail Yüksek Mahkemesinin kararına rağmen işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyinde bulunan Tulkerim Mülteci Kampı’nda Filistinlilerin evlerini yıkmaya devam ettiği belirtildi.

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP açıklaması: Her yerden pis kokular geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “İşte şu anda en önemli il İstanbul. İstanbul’un ne halde olduğu ortada. Her yerden şu anda çok ciddi pis kokular geliyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zamlı maaşı belli oldu!

TÜİK’in 6 aylık enflasyonu yüzde 16,67’de kalırken, bu oranla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı temmuz itibarıyla 356.321 TL’den 411.800 TL’ye yükselecek.