Kar yolları kesti! 60 yere ulaşım sağlanamıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Van’ın Başkale ve Çatak ilçelerinde dün akşam saatleri itibarıyla kar yağışı etkisini gösterdi.

Kar yağışı nedeniyle Başkale ilçesine bağlı 25 mahalle ve 21 mezra, Çatak’a bağlı 2 mahalle ve 11 mezra ile Gürpınar’a bağlı 1 mezra yolu olmak üzere 60 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor. Büyükşehir Belediyesi kapanan kırsal mahalle ve mezra yollarını açmak için çalışma yürütürken, kar kalınlığı ilçe merkezinde 20, yüksek kesimlerde ise 40 santimetreye kadar ulaştı.

İŞ MAKİNESİ DEVRİLDİ

Öte yandan, Van-Hakkari kara yolunda kar temizleme çalışması yapan karayollarına ait iş makinesi yoldan çıkarak devrildi. Operatör yara almadan kurtulurken, devrilen iş makinesi de bölgeye giden ekipler tarafından kaldırıldı.

Related Posts

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP açıklaması: Her yerden pis kokular geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “İşte şu anda en önemli il İstanbul. İstanbul’un ne halde olduğu ortada. Her yerden şu anda çok ciddi pis kokular geliyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zamlı maaşı belli oldu!

TÜİK’in 6 aylık enflasyonu yüzde 16,67’de kalırken, bu oranla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı temmuz itibarıyla 356.321 TL’den 411.800 TL’ye yükselecek.

Ahmet Özer’den Cumhuriyet’e açıklamalar: İlacı erken seçim

“Terör örgütüne üye olmak” iddiasıyla 15 yıla kadar hapsi istenen ve Silivri’de tutuklu bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Cumhuriyet’e konuştu.

Kuzey Makedonya’da dikkat çeken karar!

Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski, ülkedeki bekarlara ek vergi uygulanmasının gündemde olduğunu açıkladı. Mickoski, “Pasaporttan çok umudun önemli olduğu bir devlet kurmalıyız.” ifadesini kullanarak, bekar erkek ve kadınlara ek vergi getirilmesini ciddi şekilde düşündüklerini belirtti.

Manavgat Belediyesi’ne operasyon: Belediye Başkanı hakkında gözaltı kararı

Son dakika: Manavgat Belediyesi’ne operasyon… belediye Başkanı Niyazi Nefi Kaya ve 35 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.