Motosikletli maskeli şahıslar oyuncak tabancayla çevredekilere korku saçtı

Salı Pazarı Çevresinde Endişe Verici Olaylar!

Antalya’nın Serik ilçesi Merkez Mahallesi Salı Pazarı çevresinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, motosiklet üzerinde yüzlerinde maske bulunan iki genç, seyir halindeyken yolda bulunan sürücü ve vatandaşlara endişe dolu anlar yaşattı.

Diğer motosiklet üzerindeki arkadaşları olayı cep telefonuyla kaydederken, maskeli gençin ellerindeki silahları insanlara doğrultması çevrede paniğe neden oldu.

Emniyet güçleri, vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçerek 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Maskeli olan S.K (18) ile G.A (18) ifadelerinde tabancaların gerçek olmadığını, sadece oyuncak silah olduğunu belirtti.

O anları videoya çeken maskeli şüpheli ile diğer şahıslar hakkında halkı tehdit etmek suçundan adli işlem başlatıldı.

Related Posts

Savaşın bir cephesi sanal âlemde

İRAN ve İsrail sahada balistik füzelerle çarpışırken sanal âlemde de yapay zekâ mahsulü sahte videolar ve X paylaşımlarının kıran kırana bir mücadelesi var. İsrail’in bu konuda tartışmasız üstünlüğü beklense de İran da hiç geride kalmıyor. 

İsrail’den yeni saldırı: Şiraz’daki askeri tesis vuruldu

İsrail ordusu, İran’ın Fars bölgesinde bulunan Şiraz şehrindeki bir askeri üssü vurdu. Tahran’da ise 255 kilogram ağırlığında bir bomba bulundu.

HSK kararnamesi açıklandı: İmamoğlu’nun diploma davasına bakan hakim değişti!

HSK’nin 2025 yılı Ana Kararnamesi yayımlandı. Buna göre adli yargıda 3 bin 698, idari yargıda 338 hakim ve savcının görev yeri değişti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul İdare Mahkemesi’nde süren ‘diploma’ davasına bakan 5. İdare Mahkemesi Başkanı’nın da görev yeri değişti.

Meclis’i karıştıran tartışma sonra İYİ Parti’den yeni hamle

Çömez, DEM Parti Mardin Milletvekili George Aslan’ın TBMM Genel Kurulunda Türkiye’yi soykırım yapmakla suçlayan ifadeler kullandığını belirterek, bu sözlerin Meclis tutanaklarından çıkarılmasını ve Aslan’a ceza verilmesini talep etti.

İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor! Gazze’de 34 kişi daha öldü

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne saldırılarında aralarında insani yardım bekleyen sivillerin de bulunduğu en az 34 kişi yaşamını yitirdi. Filistin resmi ajansı WAFA’ya göre, insani yardım almak ümidiyle Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Şüheda Kavşağı …

Medvedev: Nükleer tesislere yönelik saldırılar tehlikelidir ve ikinci bir Çernobil felaketine yol açabilir

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, nükleer tesislere yönelik saldırıların oldukça tehlikeli olduğunu ve ikinci bir Çernobil felaketine yol açabileceğini belirtti.