Nusaybin’de Ev Yangını: 4 Kişi Dumandan Etkilendi

Mardin’in Nusaybin ilçesinde evde çıkan yangında 1’i bebek 4 kişi dumandan etkilendi.

Alınan bilgiye göre, Barış Mahallesi Onur Sokak’ta bir apartmanın 4. katında, sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Binada mahsur kalan ev sakinleri, itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Dumandan etkilenen Ezgi Y. (1) Asya Y. (34) Elifnaz Y. (6) ve Abdurrahim Y. (45), ambulanslarla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangın evde hasara neden oldu.

Related Posts

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Han Zheng, Dünya Fuarı İşbirliğini Güçlendirecek

Çin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Han Zheng, UIB Genel Sekreteri Dimitri Kerkentzes ile yaptığı görüşmede, Dünya Fuarı’nın önemine vurgu yaparak, Çin’in bu alandaki işbirliğini artıracağını duyurdu.

İmamoğlu’nu da ziyaret etti… Mansur Yavaş’tan Silivri çıkışı açıklama: ‘Duruşmaların canlı yayınlanması ve şeffaf olması gerekiyor’

Silivri’de Ekrem İmamoğlu ve Zeydan Karalar’ı ziyaret eden ABB Başkanı Mansur Yavaş, çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu. “Duruşmaların canlı yayınlanması ve şeffaf olması gerekiyor” diyen Yavaş, “Hepimiz istiyoruz. Canlı yayınlansın, iddialar, savunmalar herkes ne varsa görsünler” diye konuştu.

’80 yıldır böylesi görülmedi’ Avrupa alarmda: Şimdi de Fransa’da zorunlu askerlik hazırlığı

ABD Başkanı Donald Trump’ın savunma ve güvenlik alanında yalnız bıraktığı Avrupa, zorunlu askerliği tartışıyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa’nın özgürlüğünün İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana hiç olmadığı kadar “büyük bir tehditle” karşı karşıya olduğu uyarısında bulunarak savunma harcamalarında büyük bir artış planladığını açıkladı.

CHP’nin yeni miting adresi belli oldu

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingleri kapsamında yeni adresi İstanbul’un Kartal ilçesi oldu. Yurttaşlar Kartal Meydanı Atatürk Anıtı’nda toplanacak.

Şara Bakü’ye gitti… Azerbaycan gazı Türkiye’den Suriye’ye akacak

SURİYE Devlet Başkanı Ahmed Şara, Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

Trump tarih verdi: AB ve Meksika hedefte

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren Avrupa Birliğine ve Meksika’ya %30 ek gümrük vergisi uygulayacaklarını açıkladı.