Osmaniye’de belediye binasına taşlı saldırıda bulunuldu

Osmaniye Kadirli Belediye Hizmet Binasına Taşlı Saldırı Düzenlendi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından belediye hizmet binasına taşlı saldırı düzenlendi. Olay, akşam saatlerinde Kamil Kara Bulvarı üzerinde bulunan Kadirli Belediyesi hizmet binasında meydana geldi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, belediye binasının giriş kapısına taşla saldıran şüpheli ya da şüpheliler, camların kırılmasına neden oldu. Saldırının ardından çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri bina çevresinde delil topladı. Kamera kayıtlarının incelendiği öğrenildi.

Kadirli Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, olay sonrası yaptığı yazılı açıklamada, saldırının kamuya ve halkın iradesine yönelik olduğunu vurguladı. Olcar, “Belediye hizmet binasına yapılan taşlı saldırı, halkın seçtiği yönetime ve kamu hizmetine yapılan bir provokasyondur. Emniyet güçlerimiz olayla ilgili gerekli çalışmaları başlatmış, kamera kayıtları incelenmeye alınmıştır. Sorumluların en kısa sürede adalet önünde hesap vereceğine olan inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Avrupa ‘ısı kubbesi’ alarmı verdi! Sıra Türkiye’de mi?

Avrupa’nın güneyi ve batısında, başta İspanya ve İtalya olmak üzere Yunanistan ve Portekiz’de termometreler 35-40 dereceleri gördü. Uzmanlar “turuncu alarm” verirken; rekor sıcaklıklar “ısı kubbesi” (heat dome) olarak adlandırılan meteorolojik bir olayın sonucu ortaya çıktı. Türkiye’de ise serin havanın sona ermesinin ardından çöl sıcaklarının etkili olması bekleniyor.

İstanbul’a gidiş 4 gün sınırlanıyor: Valilikten sürücülere uyarı

Bolu Valiliği İstanbul’a istikametinde yapılacak olan çalışmayı duyurdu. 4 gün boyunca sürecek yol çalışmasında İstanbul yolu sınırlandırılacak.

Son dakika: Tunç Soyer gözaltına alındı

CHP’nin eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, sabah saatlerinde düzenlenen şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimler arasında CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da bulunuyor.

Yangına müdahale eden itfaiyecilere ateş açtılar: 2 ölü

ABD’nin Idaho eyaletinin Coeur d’Alene kentinde bulunan Canfield Dağı’ndaki tabiat parkında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, kimliği henüz …

İsrail basınından ABD iddiası: Gazze’de ateşkes baskısına hazırlanıyor

ABD’nin başkenti Washington’u ziyaret edecek İsrail Stratejik İşler Bakanı Ron Dermer’in, Gazze Şeridi’nde ateşkes ve esir takası anlaşması için baskıyla karşılaşacağı bildirildi.

Özgür Özel’den kurultay davasına ilişkin açıklama: Amaç, Türkiye’nin 1. partisini tartıştırmak, tartışma bitsin, verecekleri her karara hazırız, dimdik ayaktayız

Özgür Özel’den kurultay davasına ilişkin açıklama: Amaç, Türkiye’nin 1. partisini tartıştırmak, tartışma bitsin, verecekleri her karara hazırız, dimdik ayaktayız