Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Gece geç saatlerde merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gerçekleşen olayda Cihan Kizir’e ait bir araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinleri tarafından fark edilen yangın hızla yayıldı ve aracın bagaj kısmından başlayan yangın, otomobili alev topuna dönüştürdü.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki yangının çıkış sebebini araştırmak için detaylı bir çalışma yaptı.

Kizir olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arabadan bağırma sesleri duydum ve dışarı çıktığımda araç alevler içindeydi. Aracın arka kısmında alevler vardı. Hemen polis ve itfaiyeyi aradık ve yangın söndürüldü” dedi.

Polis ekipleri olayı inceledi ve aracın kundaklanıp kundaklanmadığını belirlemek için çalışmalarına devam ettiler. Kizir, “Araba tamamen kullanılamaz hale geldi, umarım sorumlular bulunur” şeklinde konuştu.

Related Posts

Eski Bakan Yardımcısı dolandırıcılıktan 13 yıl hapis cezası aldı

Rusya’da yolsuzluk ve dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen eski Savunma Bakan Yardımcısı Timur İvanov, mahkeme tarafından 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar, bugün Moskova Şehir Mahkemesi’nde görülen davada açıklandı.

Avrupa ‘ısı kubbesi’ alarmı verdi! Sıra Türkiye’de mi?

Avrupa’nın güneyi ve batısında, başta İspanya ve İtalya olmak üzere Yunanistan ve Portekiz’de termometreler 35-40 dereceleri gördü. Uzmanlar “turuncu alarm” verirken; rekor sıcaklıklar “ısı kubbesi” (heat dome) olarak adlandırılan meteorolojik bir olayın sonucu ortaya çıktı. Türkiye’de ise serin havanın sona ermesinin ardından çöl sıcaklarının etkili olması bekleniyor.

İstanbul’a gidiş 4 gün sınırlanıyor: Valilikten sürücülere uyarı

Bolu Valiliği İstanbul’a istikametinde yapılacak olan çalışmayı duyurdu. 4 gün boyunca sürecek yol çalışmasında İstanbul yolu sınırlandırılacak.

Son dakika: Tunç Soyer gözaltına alındı

CHP’nin eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, sabah saatlerinde düzenlenen şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimler arasında CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da bulunuyor.

Yangına müdahale eden itfaiyecilere ateş açtılar: 2 ölü

ABD’nin Idaho eyaletinin Coeur d’Alene kentinde bulunan Canfield Dağı’ndaki tabiat parkında, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, kimliği henüz …

İsrail basınından ABD iddiası: Gazze’de ateşkes baskısına hazırlanıyor

ABD’nin başkenti Washington’u ziyaret edecek İsrail Stratejik İşler Bakanı Ron Dermer’in, Gazze Şeridi’nde ateşkes ve esir takası anlaşması için baskıyla karşılaşacağı bildirildi.