TIR lastiğinden fırlayan taş kafasına isabet etti, hayatını kaybetti

Gaziantep’te Taş İsabet Ederek Hayatını Kaybeden Kişi Kurtarılamadı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Nesimi Mahallesi’nde meydana gelen üzücü bir olayda, Reşit Yıldırım isimli vatandaşın başına TIR’ı kurtarmaya çalışırken lastikten fırlayan taş isabet etti. Olayın ardından gelen ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri derhal olay yerine sevk edildi.

Çok ağır yaralanan Yıldırım, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hızla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamadı.

Yaşanan acı olayın ardından Reşit Yıldırım’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Polis ekipleri de olayla ilgili detaylı bir soruşturma yürütüyor. (AA)

Günün Öne Çıkan Diğer Haberleri

Bugünün gündemine dair diğer önemli haberleri de incelemek isteyebilirsiniz:

  1. Erdoğan’ın açıklamalarına Özel’den tepki geldi; detaylar için tıklayın.
  2. MHP lideri Bahçeli’nin çağrısıyla başlayan son sürecin ayrıntıları burada.
  3. Fenerbahçe’nin yıldızı İrfan Can Kahveci’nin yeni sözleşmesi hakkında bilgi almak için tıklayın.
  4. Ertuğrul Özkök’ten ilginç bir yorum: Cassandra’nın 2028’deki falı ne söylüyor?
  5. Icardi ve Wanda Nara’nın boşanma davasıyla ilgili kriz anları; detaylar için tıklayın.

Related Posts

’80 yıldır böylesi görülmedi’ Avrupa alarmda: Şimdi de Fransa’da zorunlu askerlik hazırlığı

ABD Başkanı Donald Trump’ın savunma ve güvenlik alanında yalnız bıraktığı Avrupa, zorunlu askerliği tartışıyor. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Avrupa’nın özgürlüğünün İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana hiç olmadığı kadar “büyük bir tehditle” karşı karşıya olduğu uyarısında bulunarak savunma harcamalarında büyük bir artış planladığını açıkladı.

CHP’nin yeni miting adresi belli oldu

CHP’nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingleri kapsamında yeni adresi İstanbul’un Kartal ilçesi oldu. Yurttaşlar Kartal Meydanı Atatürk Anıtı’nda toplanacak.

Şara Bakü’ye gitti… Azerbaycan gazı Türkiye’den Suriye’ye akacak

SURİYE Devlet Başkanı Ahmed Şara, Bakü’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya geldi.

Trump tarih verdi: AB ve Meksika hedefte

ABD Başkanı Donald Trump, 1 Ağustos’tan itibaren Avrupa Birliğine ve Meksika’ya %30 ek gümrük vergisi uygulayacaklarını açıkladı.

O paylaşımı apar topar sildi… Erdoğan’ın başdanışmanının ‘Bakan Ersoy’ eleştirisi ortalığı karıştırmıştı: AKP’li Mehmet Metiner’den önce destek, sonra geri adım!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral’ın, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a sözleri ortalığı karıştırırken, Saral’a destek çıkan Mehmet Metiner attığı tweeti apar topar sildi.

Rusya Kiev’e 3 gündür aralıksız saldırıyor

Rusya’nın Kiev’e düzenlediği ikinci büyük saldırı iki can aldı, en az 13 kişi yaralandı. Hava savunma sistemleri gece boyunca devredeydi. Vatandaşlar sığınaklarda sabahlarken başkentte çok sayıda yangın çıktı.