Varşova Üniversitesi’nde baltalı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Varşova’daki Varşova Üniversitesi’nde meydana gelen baltalı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti ve bir kişi yaralandı. Saldırı sonucu ölen kişinin üniversite çalışanı bir kadın, yaralanan kişinin ise üniversitenin güvenlik görevlisi olduğu belirtildi. Güvenlik görevlisinin durumunun kritik olduğu bildirildi. Polis, saldırganı gözaltına aldı. Olayın saatle 18.40’ta gerçekleştiği ve saldırganın 22 yaşında Polonya vatandaşı olduğu açıklandı. Polonya basını, saldırganın kadının başını baltayla kestiğini aktardı.

Related Posts

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz

Tutuklanan eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’in ifadesi: 75 metrekare evde oturuyorum, dolandırıcılık bu haneye sığmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP açıklaması: Her yerden pis kokular geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, “İşte şu anda en önemli il İstanbul. İstanbul’un ne halde olduğu ortada. Her yerden şu anda çok ciddi pis kokular geliyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zamlı maaşı belli oldu!

TÜİK’in 6 aylık enflasyonu yüzde 16,67’de kalırken, bu oranla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maaşı temmuz itibarıyla 356.321 TL’den 411.800 TL’ye yükselecek.

Ahmet Özer’den Cumhuriyet’e açıklamalar: İlacı erken seçim

“Terör örgütüne üye olmak” iddiasıyla 15 yıla kadar hapsi istenen ve Silivri’de tutuklu bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, Cumhuriyet’e konuştu.

Kuzey Makedonya’da dikkat çeken karar!

Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski, ülkedeki bekarlara ek vergi uygulanmasının gündemde olduğunu açıkladı. Mickoski, “Pasaporttan çok umudun önemli olduğu bir devlet kurmalıyız.” ifadesini kullanarak, bekar erkek ve kadınlara ek vergi getirilmesini ciddi şekilde düşündüklerini belirtti.

Manavgat Belediyesi’ne operasyon: Belediye Başkanı hakkında gözaltı kararı

Son dakika: Manavgat Belediyesi’ne operasyon… belediye Başkanı Niyazi Nefi Kaya ve 35 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.