Antalya’da kız çocuğuna darp iddiaları Bakanlığı harekete geçirdi

Antalya’da Kız Çocuğuna Darp İddiaları: Bakanlık Harekete Geçti

Ankara (İGFA) – Bazı basın yayın organlarında yer alan “Antalya’da 2 yaşındaki kız çocuğu, kreşteki çocuklar tarafından darbedildi!” şeklindeki haberlere ilişkin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan açıklama geldi.

Bakanlık, ALO 183 Şiddetle Mücadele Hattı’na gelen ihbar üzerine Antalya İl Müdürlüğü ekiplerinin ivedilikle harekete geçtiğini belirtirken, kreşte yapılan denetimin ardından ihmali bulunan yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunulmasına ve muhakkik görevlendirilmesine karar verildiği duyuruldu.

Bakanlık, ihmali bulunan yetkililerin gereken cezayı alması için sürecin titizlikle takip edileceğinin altını çizdi.

Related Posts

İstanbul’da iş yeri alev alev yandı

İstanbul’da elektronik eşya satışı yapılan bir iş yeri alev alev yandı.

DEM Parti’den ‘Gezi’ mesajları

DEM Parti eş genel başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Gezi eylemlerinin yıldönümü nedeniyle birer mesaj yayımladı.

Erdoğan Zelenskiy ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre görüşmede, Türkiye ile Ukrayna ikili ilişkileri, bölgesel …

Papara soruşturmasında tutuklama talebi

Son dakika gelişmesine göre Papara soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheliler tutuklama talebiyle Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi

3 çocuk annesi genç kadının cesedi bulundu

Gaziantep’in Oğuzeli ilçesinde 25 yaşındaki Asiye Baytap, evinde ölü bulundu. Boğularak öldürüldüğü belirlenen genç kadının ölümüyle ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.

SON DAKİKA! ABD’den Rusya Ukrayna için İstanbul açıklaması

Beyaz Saray: Rusya ve Ukrayna’nın önümüzdeki hafta İstanbul’da doğrudan görüşme ve müzakere yapacaklarını umuyoruz. Bu toplantının gerçekleşeceğine inanıyoruz