WhatsApp’a medya merkezi geliyor

WhatsApp Sohbetlerine Medya Merkezi Geliyor!

Geliştirme aşamasında olan bu özellikle birlikte, tüm sohbetlerde paylaşılan fotoğraf, video, GIF, belge ve bağlantılar tek bir yerde toplanacak. Artık medya içeriklerine ulaşmak için tek tek sohbetlere girmek zorunda kalmayacaksınız.

Tüm Medya İçerikleri Tek Bir Ekranda

Yeni medya merkezi, WhatsApp Web’in kenar çubuğuna eklenen özel bir sekmeyle erişilebilir olacak. Burada tüm medya içeriklerini tarihe, dosya boyutuna veya gönderene göre sıralayabilecek, ayrıca altyazı üzerinden arama yaparak belli içeriklere daha hızlı ulaşabileceksiniz. Medya dosyalarının yanında hangi kişiden geldiği ve ne zaman gönderildiği gibi bilgiler de burada yer alacak.

Ayrıca, kullanıcılar çoklu seçim özelliği sayesinde birden fazla içeriği aynı anda seçip silme, indirme veya başka birine iletme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilecekler. Cihaz depolama alanını temizlemek isteyenler için büyük kolaylık sunan bu merkez, dosya yönetimini daha verimli hale getiriyor.

Yeni medya merkezi yakında WhatsApp Web kullanıcılarına sunulacak. Bu özellikle birlikte, WhatsApp deneyiminizin daha pratik ve düzenli hale gelmesi hedefleniyor.

Related Posts

İnternet hızında dünya rekoru: Saniyede 1 milyon GB internet hızına ulaşıldı

Mevcut veri aktarım hızları yeni teknolojileri desteklemek için yeterli değildir. Fakat yapılan yeni bir test, aynı zamanda internet hızında bir dünya rekorunu getirdi. İşte akıllara durgunluk veren bir çözüm.

Uzaydan gelen gizemli sinyal: Her 44 dakikada bir tekrarlanıyor

Dünya’dan yaklaşık 15.000 ışık yılı uzaklıkta tespit edilen ASKAP J1832-0911 adlı kozmik nesne, daha önce benzeri görülmemiş şekilde her 44 dakikada bir 2 dakika boyunca hem radyo dalgaları hem de X-ışınları yayıyor.

Son iki ay içinde güncelleme yapanlar dikkat: Tüm verileri kopyaladılar

Teknoloji devi Microsoft, “Lumma” adlı kötü amaçlı yazılımın iki ayda Türkiye de dahil olmak üzere dünya genelinde 394 binden fazla bilgisayara bulaştığını söyledi. Virüsün, “Notepad++” veya “sahte Google Chrome güncellemesi” gibi görünerek bilgisayarlara sızdığı aktarıldı.

Helldivers 2’de Meatballs kâbusu

13 Mayıs’ta Singularity Party’ye yapılan sürpriz saldırıyla birlikte Helldivers 2 evrenine yeni bir düşman birimi eklendi. Illuminate fraksiyonuna ait olan bu birim, Fleshmob ya da topluluk arasında bilinen adıyla “Meatballs”, oyunun dengesini …

Muhammed Ali Kalay Manisa’nın gururu oldu

Yunusemre Belediyespor’un güreşçisi Muhammed Ali Kalay, Düzce’de yapılan Okul Sporları Küçükler Grekoromen Güreş Türkiye Birinciliği’nde gümüş madalya kazandı.

Apple’dan 20. yıla özel “cam levha” iPhone

ABD merkezli teknoloji devi Apple, iPhone’un 20. yılına özel devrim niteliğinde bir model üzerinde çalışıyor.